STRANDMAN MED PÅ LAGET VIDERE - FORTSETTER SOM TRENER OG BLIR SPORTSLIG LEDER!

Postet av SPKL Rollon den 26. Jun 2024

Spkl. Rollon er svært fornøyde med at Roar Strandman har takket ja til å fortsette som trener for vårt lovende 2009 - lag, samtidig som han blir Sportslig Leder. Strandmans lag deltok tidligere i år på sluttspillet i Regions serien hvor de ble nummer 3, samtidig som flere av jentene i helgen var til stede på regional samling.

 


Roar er en ekte Rollon – gutt med et bankende hjerte for både klubb og idrett, og har i tillegg tatt på seg rollen som sportslig leder ovenfor våre ungdomslag og bistå med rekruttering og spillerutvikling opp mot vårt kommende seniorlag. Han skal samarbeide tett om dette arbeidet med en annen person som vi skal presentere i nær fremtid.

Vi er svært fornøyde med at Roar har takket ja, og vi ønsker han masse lykke til i det viktige arbeidet han skal gjøre i klubben vår!



ROLLON OG NTNUI SAMMEN OM SENIORTILBUD I HÅNDBALL

Postet av SPKL Rollon den 21. Jun 2024

Spkl. Rollon og NTNUI har bestemt seg for å tilby senior håndball for sesongen 2024/ 2025. Etter en sesong uten A-lags tilbud i Spkl. Rollon er det nå bestemt at vi sammen med NTNUI skal stille lag i 5. div damer.


Dialogen mellom klubbene startet allerede for en tid tilbake, da NTNUI ønsket et tettere samarbeid med lokale idrettslag. Sportsklubben Rollon ser på dette som svært interessant, da vi ønsker et eget A-lag som våre barn og ungdom kan se opp til. Samtidig så er det slik at vi som den nærmeste klubben til NTNU har en oppgave å ivareta og samarbeide med universitetsmiljøet.

Sammen med klubbene ønsker vi å nå ut til alle i byen vår som ønsker å spille håndball for å ha det sosialt og være i aktivitet. Vi ser for oss 1 trening og kamp pr. uke, og her er alle velkommen!

Rekrutteringen av spillere er allerede godt i gang, og vi håper at mange vi ta del i det flotte håndballmiljøet vi ønsker å skape i Larsgården.

 

Spørsmål kan rettes til: 

For NTNUI: 

Karen Viktoria Waade - karen.waade@ntnu.no

Simen Vangberg - simenvan@stud.ntnu.no          

 

For Sportsklubben Rollon: 

Susanne Sæther Kvasnes   susanne.saether.kvasnes@gmail.com

 

Generelle Henvendelser: 

Daglig Leder Sportsklubben Rollon

Kristoffer Solheimsnes 

dagligleder@rollon.no

99427060



VINNERENE AV VÅRENS LYNLOTTERI ER TRUKKET

Postet av SPKL Rollon den 10. Jun 2024

Vi takker alle som deltok på vårens lynlotteri - Vinnerene er trukket, og her  kan du se hvem det er.




VELLYKKET FOTBALLKVELD I SPKL. ROLLON

Postet av SPKL Rollon den 4. Jun 2024

3 Ivrige damer rundt fotballen og arrangement i Spkl. Rollon tok i går initiativet til å samle lagenes ledelse til en gjennomgang av sesongen så langt, og hvilke aktiviteter som skulle skje resten av sesongen. Alle lagene fra bredde og helt opp til A – Laget var representert og det ble nyttig erfaringsutveksling for alle som var til stede.


    

Ann-Christin Skog, Agnethe Skårbrevik og Ingrid Muriaas- Iversen snakket om de ulike rollene i lagene. Videre så tok Daglig Leder Kristoffer Solheimsnes ordet hvor han informerte om status omkring fotballen, og behov for personer i frivillige verv slik at vi sammen kan løfte fotballen i Larsgården.


 

 

Trond Østrem fortalte videre om hvordan A-laget jobbet rundt det å skape et godt lag miljø både på og utenfor banen, og hvor viktig det var å ta vare på hverandre – kanskje det er det som faktisk er grunnen til at vi nå befinner oss helt i toppen av «Sunnmøres Elieserie»?

Kvelden ble avsluttet med at Jens Urke snakket om hvilke behov vi hadde i fotball gruppen i Rollon, med den hensikt i å få med flere personer som kan gjøre en jobb for klubben  – for på den måten å skape en enda bedre aktivitet i Spkl. Rollon. Vi vet at noen etter denne kvelden er på «glid» i forhold til å gjøre en jobb for fotballgruppen i klubben vår.

 


En stor takk til initiativtakerne, og alle som bidro!