FANTASTISK SESONG FOR A-LAGET I FOTBALL - NÅ GLEDER VI OSS TIL HÅNDBALLSESONGEN!

Postet av SPKL Rollon den 18. Okt 2024

 

Høsten markerer ofte slutten på fotballsesongen. I dag kl. 18:30 spiller vi vår siste seriekamp for sesongen, borte mot Stranda. Og som om ikke det var nok,  serieåpner håndballaget vårt på søndag. Til uken skal vi krone en fantastisk fotballsesong med finale i Sunnmørsposten Cup mot Herd!

Sesongen 2024 – Over all forventning

Denne sesongen har virkelig overgått våre forventninger. Vi ligger på en imponerende 2. plass i 4. divisjon, til tross for at vi har hatt et budsjett langt under mange av konkurrentene våre. Lagets trener, Trond Østrem, har vært en uvurderlig ressurs, ikke bare som dyktig fotballfaglig leder, men også som en fantastisk menneskekjenner som får det beste ut av spillerne. Sammen med støtteapparatet, bestående av assistenttrener Vebjørn Olsbø, Christian Haugen, Arne Per Andersen, Mats Cessare Johansen, Tore Woldseter og Erlend Torvik, har laget levert prestasjoner som har satt sitt preg på sesongen.

Håndballen er tilbake!

Etter en pause er håndballen endelig tilbake i Spkl. Rollon. Det som startet som en  idé tidlig i 2024 har nå blitt virkelighet, og vi er stolte over å kunne stille lag i 5. divisjon for kvinner denne sesongen, i samarbeid med NTNUI. Noor Rach Larsen har vært en sentral figur i gjenopprettelsen av håndballen i klubben, og hennes hjemkomst fra Aksla har gitt laget et ekstra løft. Med Einar Nordhuus som lagleder og Bjørn Marius Rørvik som trener, er vi klare for en spennende sesong. Vårt håndballutvalg og sportslig ledelse må heller ikke glemmes - det er de som har holdt i trådene og sørget for at dette har blitt en realitet. 

Hvorfor seniorlag?

I enhver klubb er det avgjørende å skape aktivitet for alle, uansett alder og nivå. Selv om breddeidretten ofte handler om de yngste, trenger også de små forbilder å se opp til. Våre seniorlag spiller en viktig rolle som inspirasjonskilder for de yngste medlemmene, og de bidrar til å styrke fellesskapet i klubben. Dette har vi sett tydelig gjennom årets sesong, hvor både A-lagets hjemmekamper har vært viktige samlingspunkter for våre medlemmer - vi håper at håndballen også tar denne rollen.

Vi trenger din støtte!

Vi oppfordrer alle til å ta turen til Stranda i kveld for å støtte A-laget, og møt opp i Larsgårdshallen på søndag kl. 19:00 når håndballaget vårt kaster i gang sin sesong. Ikke minst håper vi å se mange på finalen i Sunnmørsposten Cup førstkommende tirsdag mot Herd – det blir en kamp du ikke vil gå glipp av!




Nå kan du leie Rollonhuset

Postet av SPKL Rollon den 14. Okt 2024

Etter snart 2 år uten klubbhus er vi glade for å få det tilbake slik at vi kan skape miljø og aktivitet i lokalene våre, samtidig tilbyr vi utleie av våre lokaler frem til nyttår, da det vil stenge for en omfattende rehabilitering.




Spkl. Rollon tilbyr utleie av storsalen inkl. fasiliteter som kjøkken og peisestue for kun kr. 6900,- pr. kveld.

Klubben har også en egen peisestue, denne er perfekt for bursdager og andre sosiale sammenkomster. Vi kan tilby denne for kun kr. 1500,- i inntil 3 timer.

For våre lag er det selvfølgelig mulighet å låne Kjellerstua vår helt kostnadsfritt.

 For spørsmål om utleie, ta kontakt med Daglig Leder Kristoffer Solheimsnes på dagligleder@rollon.no



Turistbussen Ålesund busser på videre - blir patriot!

Postet av SPKL Rollon den 1. Okt 2024

Spkl. Rollon er svært fornøyde med at Turistbussen Ålesund har valgt å være med videre som samarbeidspartner, og blir nå Patriot i vårt Rapatatjing – Laug. Turistbussen ser på den som viktig å være synlig hos lokale idrettslag, samtidig som de har et sterkt ønske om å nå ut til våre medlemmer, lag og samarbeidspartnere.

Deres busser er velkjente i Ålesundsbildet. Hos Turistbussen Ålesund kan man både leie buss, men de tilbyr også en rekke turer i både inn og utland; hva med en tur før jul til Lillehammer og Maihaugen eller en svipptur til Kiel? Besøk  Turistbussen Ålesund AS for mer informasjon.

«Turistbussen Ålesund har i flere år fraktet Spkl. Rollon sine  håndball og fotballlag på en trygg og god måte til både cuper, kamper og turneringer, det er viktig for oss å ha en leverandør som setter kvalitet, komfort og service i høysete».



Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet!